Padlizsánkrém -majonézesen
Hozzávalók:
2 db közepes méretű padlizsán
1 db kis fej hagyma
Só
Bors
Majonéz
A padlizsánok végét levágjuk, kettészeljük betesszük a sütőbe sülni. 200 fokon kb 20 perc alatt kész.
Ha kész hűlni hagyjuk, közben a hagymát felszeljük, betesszük egy nagyobb edénybe, ahol majd össze tudjuk turmixolni az egészet. A padlizsánokról kézzel lehúzuk a héját, betesszük a hagyma mellé a tálba. Sózzuk, borsozzuk majd kb 4 evőkanál majonézt teszünk hozzá. Az egészet összeturmixoljuk.
Nagyszerű előételnek vagy uzsonnára. Gyerekek is szeretik, mert így nem olyan intenzív az íze, mint az olajos változatnak.
Jó étvágyat!
2 db közepes méretű padlizsán
1 db kis fej hagyma
Só
Bors
Majonéz
A padlizsánok végét levágjuk, kettészeljük betesszük a sütőbe sülni. 200 fokon kb 20 perc alatt kész.
Ha kész hűlni hagyjuk, közben a hagymát felszeljük, betesszük egy nagyobb edénybe, ahol majd össze tudjuk turmixolni az egészet. A padlizsánokról kézzel lehúzuk a héját, betesszük a hagyma mellé a tálba. Sózzuk, borsozzuk majd kb 4 evőkanál majonézt teszünk hozzá. Az egészet összeturmixoljuk.
Nagyszerű előételnek vagy uzsonnára. Gyerekek is szeretik, mert így nem olyan intenzív az íze, mint az olajos változatnak.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése