Édesburgonya saláta
Grillezéshez kiváló köret.
Elkészítési idő 30 perc, 530 kcal/adag.
Hozzávalók:
3 db nagyobb édesburgonya
1 kisebb fej lilahagyma
15 db olivabogyó
Napraforgómag
Öntet:
3 kanál tejföl
1 kanál majonéz
1 kavéskanál mustár
1 káveskanál méz
Csipet só
A burgonyákat meghámozom, kis kockára vágom, megfőzöm. A lilahagymát apróra felvágom. Ha kész a krumpli leszűröm. A hagymával, olivabogyóval és a maggal óvatosan összekeverem, hogy ne püré legyen belőle.
Az öntettel ízesítem. Nagyon finom.
Jó étvágyat!
Elkészítési idő 30 perc, 530 kcal/adag.
Hozzávalók:
3 db nagyobb édesburgonya
1 kisebb fej lilahagyma
15 db olivabogyó
Napraforgómag
Öntet:
3 kanál tejföl
1 kanál majonéz
1 kavéskanál mustár
1 káveskanál méz
Csipet só
A burgonyákat meghámozom, kis kockára vágom, megfőzöm. A lilahagymát apróra felvágom. Ha kész a krumpli leszűröm. A hagymával, olivabogyóval és a maggal óvatosan összekeverem, hogy ne püré legyen belőle.
Az öntettel ízesítem. Nagyon finom.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése