sajttal töltött barack

Igazi különlegesség, roppant mód egyszerű, de különös ízvilága miatt előételként, vagy sültek mellé köretnek is fogyasztható. Ezt az egyik nyaralásunk alkalmával fedeztem fel, egy nívós hotel svédasztalos büfévacsorájában. Már akkor elterveztem, hogy ezt megcsinálom.
Nem kell hozzá más, mint:
1 doboz őszibarack konzerv
10-15 dkg márványsajt
1 db ömlesztett sajt
jégsaláta
petrezselyem

Még mielőtt visszariadnának azok, akik nem szeretik a márványsajtot, meg kell, hogy nyugtassam őket, nem érzik majd olyan intenzíven, a nemespenész különös ízét, a barackkal együtt nagyon élvezetes élményben lesz részük. A márványsajtot az ömlesztett sajttal szépen elkeverjük villával, majd a lecsepegtetett barackokra halmozzuk, amiket előzőleg jégsalátaágyra teszünk. Tetejét petrezselyemmel díszítjük.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések