Kakaós krémes
- 50 dkg liszt
- 10 dkg margarin
- 10 dkg cukor
- A hatlaposhoz nagyon hasonló, de teljesen más ízvilágú (apának és tesómnak sokkal jobban ízlik) süti.
- 5 ek méz
- 2 tojás
- 3 ek kakaópor
- 1dl tej
- 1 tk sütőpor
- 1 csipet só
- Krém:
- 0,75 l tej
- 2 cs vaníliás pudingpor
- 1 cs vaníliás cukor
- 15 dkg porcukor
- 15 dkg margarin
A tészta hozzávalókat összegyúrjuk úgy, hogy annyi tejet adunk hozzá, hogy egy jól eldolgozható tésztát kapjunk. Ha kész, 4 felé osztjuk, majd kinyújtjuk és egyenként sütjük ki a lapokat. 170 fokon kb 9 -10 perc alatt. Ha kuhűlnek megkenjük a krémmel.
A tetejére lehet csokit vagy porcukrot tenni, én nem szoktam mert akkor már nagyon édes lesz.
Amikor szeletelem nagyon sokat le kell vágni, azt vagy megeszi a család kóstolónak, vagy nagyon jó kókuszbombát lehet belőle készíteni!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése